Skip to main content

Abonnement

Få adgang til alt

For hjemmesidens eksistens er det blevet nødvendigt med abonnement. For at flest mulige brugere kan få glæde af sidens mange relevante opgaver er prisen sat meget lavt.

Meget billigere end éngangsbøger. Kun 25 kr pr. elev for et helt skoleår!

Klasseadgang/holdadgang i DK, færøske, grønlandske og skoler under Dansk Skoleforening for Sydslesvig

Pris for fuld adgang og dermed differentiering til alle opgaver uanset klassetrin er 25,-  kr pr. elev for et skoleår. Bestil til hele klassen og der sikres adgang for "nye" elever i klassen uden at der betales ekstra. Download denne bestillingsformular . Udfyld denne og send til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Enkeltbruger

Pris for fuld adgang er 50,-  kr for et år. Download denne bestillingsformular. Udfyld denne og send til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foreign users

For users outside Denmark the price for one user is 8 € or 8 $ for one year. Order by using bestillingsformular and send it to Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


NYT OG ENDNU MERE MATERIALE

Ja, der er kommet meget mere på siden hen over sommeren.

Nu er der ialt 20 sæt færdighedsregning til hvert klassetrin fra og med 3. og til og med 7. klasse. I hvert sæt er der 2o selvrettende opgaver.
Til 8. klasse er der nu også 20 sæt med hver 50 selvrettende opgaver. Til 9. klasse vil der medio september også være adgang til ialt 20 sæt med hver 50 selvrettende opgaver.